giovedì 12 febbraio 2015

Roast beef di Patrizia Mosca Balma - Roast beef

(California)

Girello di 1kg
1 cucchiaio di olio extra vergine di oliva
rosmarino
alloro
aglio
sale
pepe

Cospargere la carne con l'olio, il rosmarino, l'alloro, il sale e il pepe. Far rosolare la carne in padella per 6/7 minuti girandola spesso. Intanto preparare una teglia versando un bicchiere d'acqua sul fondo e poggiarci sopra una griglia. Una volta rosolata adagiare la carne sulla griglia e mettere in forno per i primi 10min a 200° C, poi per altri 10min a 180°C!! Una volta finito, avvolgerlo con alluminio e pellicola per due ore. 
Per il sughetto usare l'acqua della teglia e farla addensare con della farina nella stessa padella dove avete fatto rosolare la carne.



Roast beef (in English)
Ingredients:
1 kg eye of round
1 tablespoon extra virgin olive oil
rosemary
bay leaves
garlic
salt
pepper
flour

Directions:
Sprinkle the meat with oil, rosemary, bay leaf, salt and pepper. Brown the meat in a frying pan for 6-7 minutes, turning often. Meanwhile prepare a baking pan by pouring a glass of water on the bottom and laying a metal rack over it. Once browned, place the meat on the rack and place it in the oven at 200° C for 10 min, then to 180° C for another 10 min.
Once finished, wrap it with aluminum foil and plastic wrap for two hours.
For the sauce use the water from the baking pan and allow it to thicken with some flour in the same frying pan where you browned the meat.

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